Monterey.Q355b gelaste buis met grote diameterTips voor bedrijfsactiviteiten

vrijgavetijd:2022-07-03 18:25:33 Post gebruiker:709HP180518493 Paginaweergaven:271

Kerntips:Monterey.,Onlangs is de kwaliteit van het lassen voortdurend verbeterd en is ook de technologie van de gelaste pijp voortdurend ve

Onlangs is de kwaliteit van het lassen voortdurend verbeterd en is ook de technologie van de gelaste pijp voortdurend verbeterd en is het toepassingsveld relatief breed, zodat de naadloze stalen pijp geleidelijk wordt vervangen. De belangrijkste is de technologische ontwikkeling van gelaste pijp. Onze gelaste pijp is gemaakt van stalen plaat of stripstaal en gelast na het afdekken. Het is over het algemeen een lasproces,Monterey.Q345B gelaste pijp, dat de productie-efficiëntie en de service kwaliteit van gelaste pijp verbetert.

De afstand tussen de twee lengteartikelen van de spoelgroep moet groter zijn dan mm. De buitenste wand van de branchleiding moet longitudinaal zijn, en de omtrek van het lassen mag niet korter zijn dan mm.

Monterey.Na het snijden in een enkele stalen plaat spoel, moeten de kop en de wortel van elke partij stalen plaat spoel onderworpen zijn aan strenge eerste inspectie, met inbegrip van de mechanische eigenschappen, chemische samenstelling, fusiestatus van het lasse, en de niet-destructieve test van stalen plaat spoel. Pas na de vervaardiging van de pijp kan het officieel in productie worden gebracht.

Effectief.

Gwalior.Specificatie van de dienst van de spiraalstalen pijp: er zijn spiraalgelaste buizen en naadloze pijpen, en de drukweerstand van gas en water is anders.

Daarna moeten we voorkomen dat de plaat beschadigd wordt. De delen met ernstige littekens moeten voor de overgang worden vermalen en de wanddikte van het vermalen deel mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte. Steel rolpijp is een onconventionele pijp,Monterey.Q550b dikke spoelpijp, en er is geen binnenlandse standaard op dit moment. Daarom is de inspectie vooral gericht op de dikte en de lassekwaliteit.

De lengte van het deel: , verdeel het in -gelijke delen,Monterey.20 355; dikke gelaste wand, symmetrisch, en de lengte van elke bissector van het midden naar de zijkant is: , .


Monterey.Q355b gelaste buis met grote diameterTips voor bedrijfsactiviteiten



De convex-romp op het oppervlak van de crimp-rol moet worden behandeld. Voor herhaalde verwerking moet het oppervlak van de apparatuur worden behandeld om te voorkomen dat de convex-rompstalen plaat met abnormaal roloppervlak putten veroorzaakt.

Het materiaal van een stalen plaat met een grote diameter is hoofdzakelijk koolstofstaal, met inbegrip van Q q q t-gelaste stalen plaat-spoel, zodat het proces van gelaste buizen met een grote diameter relatief flexibel, handig en toepasbaar is. Het nadeel is dat het niet de productie van gemechaniseerde montagelijn kan uitvoeren.

Koud gewalste dikke wandcontinue pijp is vergelijkbaar met koudgewalste dikke dikke wandcontinue pijp, met de wanddikte van mm en de buitendiameter van -mm. De stalen plaat wordt direct gewalst, gelast, gevormd, geboft en versterkt. Koudgerolde dikke wandpijp heeft de kenmerken van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. Koudgerolde dikke wandpijp wordt voornamelijk gebruikt voor: pijp, billboard kolom, enz.

KwaliteitsgarantieDe binnendiameter van mm stalen plaat opgerolde pijplijn elleboog is mm, de buigstraal is ook mm, vier bochten, de materiaaldikte is mm, en de buiging is ^ deg;.

In het algemeen is de wanddikte van de opgerolde pijp mm en is de buitendiameter -mm. Het wordt direct gelast, gevormd, gewalst, verwijderd en versterkt van de stalen plaat. De spoelpijp heeft de voordelen van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, billboards, enz.

Specificatie van de dienst van de spiraalstalen pijp: er zijn spiraalgelaste buizen en naadloze pijpen, en de drukweerstand van gas en water is anders.


Monterey.Q355b gelaste buis met grote diameterTips voor bedrijfsactiviteiten



Het aanbod is in uitvoering. Welkom nieuwe en oude klanten om te raadplegen. Voorkomen dat de stalen plaat beschadigd wordt. Dikke wandspoel en breedband met grote diameter zijn voornamelijk gemaakt van koolstofstaal, Q q q Mn, enz. spoel is een soort gelaste pijpproduct met een eenvoudig en flexibel proces. Als de lengte van de klant bijzonder is, moeten twee of meer stalen pijpen worden aangesloten. Daarom is het proces van deze gelaste pijp flexibel, handig en toepasbaar. Het nadeel is dat deze niet kan worden geproduceerd door gemechaniseerde lijn. Het niveau van automatisering en mechanisatie is niet hoog, wat veel handmatige verwerking vereist. Het grootste probleem van de verharde pijpen is het lassen. Dikke wandspoelpijpen kunnen worden geleverd zolang ze kunnen worden geïnspecteerd door foutdetectie. De relevante eisen zijn breder dan andere producten.

Eerlijke prijsVerwerking van de buisgroef en gewrichten: wanneer de wanddikte minder is dan mm, is het type I lassen; wanneer de dikte van de wand groter is dan mm, is het type V lasse; Voor buizen met een diameter groter dan mm en wanddikte dan mm moet de bodem van de pijp aan de onderkant van de pijp worden verzegeld; Naast het lapgewricht is het andere type gasspoelpijp continue en vaste V-groeve kontlassering. Als de lasse defect blijkt te zijn, moet de lasse worden gelast. Herlassen mag niet meer dan twee keer duren. De longitudinale lasse van de opgerolde pijp in hetzelfde cilindrisch deel mag niet groter zijn dan, en de afstand tussen twee lengterichting mag niet kleiner zijn dan mm.

Bij het reinigen en voorverwarmen van dikke wand opgerolde pijp, eerst, het oppervlak van dikke wand opgerolde pijp reinigen om vet en schaal te verwijderen, en het pijplichaam voorverwarmen met een verwarmingsoven om het oppervlak van dikke wand opgerolde pijp droog te houden. Tijdens de besproeiing (werping) kan, omdat het oppervlak van de dikke wandspoel geen vet en ander vuil bevat, het Derusting-effect worden versterkt. Het droge oppervlak van de dikke wandspoel is ook bevorderlijk voor de scheiding van stalen, stalen zand en roest en oxyde schaal, zodat het oppervlak van de dikke wandspoel proper wordt na de zuiger.

Reinig het afglijden van de ijzeroxide-schaal in het proces van trommelplaat om te voorkomen dat de ijzeroxide-schaal wordt vastgemaakt en het oppervlak van de stalen plaat.

Monterey.De apparatuur van vandaag is dubbelzijdig met booglassen, want het spreekt voor zich dat hier dubbelzijdige lassen nodig zijn.

De ronde gelaste pijpverbindingen moeten rond zijn. De booglengte van de kalibratiecirkel van de spoel moet / tot en met /van de omtrek van de pijp zijn, en de spleet tussen het monster en de pijp moet voldoen aan

Hebben we geleerd over het verpakkingsproces van het gebruikte staal? Vandaag bespreken we het verpakkingsproces van de dikke bobine.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Monterey.adviserennieuws
Monterey.Laatste nieuws